Banda perimetrala
Banda perimetrala pentru incalzire in pardoseala

Banda perimetrala

Cod: BandaP1


Banda perimetrala pentru incalzire in pardoseala cu rolul de a prelua dilatarile sapei flotante.
Banda perimetrala se monteaza pe tot conturul camerei si pe orice structura care depaseste cota pardoselii (usi, coloane, etc). Aceasta se fixeaza pe suprafata peretelui si apoi, cu ajutorul benzii , de folia hidroizolatiei sau de placile de polistiren, dupa caz.

Banda perimetrală autoadezivă se utilizează pentru delimitarea și protejarea instalației termice prin pardoseală. Aceasta are rolul de a prelua dilatările șapei flotante atunci când apar fenomenele de dilatare-contractare ca urmare a temperaturilor de lucru ridicate sau oscilante.

Banda se aplică de-a lungul pereților și tocurilor de ușă, precum și în jurul coloanelor sau grinzilor. Este prevăzută cu o parte autoadezivă pentru fixare optimă și ușurință în aplicare. 
Încălzirea prin pardoseală  este un sistem complet, realizat din cele mai performante materiale și prevăzut cu elemente de top. Instalația în pardoseală se poate monta în orice tip de locuință sau clădire. Eficiența acesteia depinde de gradul de izolație termică a clădirii, oferind randament ridicat chiar și în clădiri mai vechi sau apartamente de bloc.

Montarea unei astfel de instalații se realizează în câteva etape. În primă instanță trebuie măsurată suprafața unde urmează să montăm tubulatura specială. După ce a fost dată prima șapă, urmează fixarea circuitelor astfel încât acestea să fie distribuite în mod egal pe suprafața dorită. Apoi urmează aplicarea celei de-a doua șape și montarea pardoselii, care poate fi din gresie sau parchet. Încălzirea prin pardoseală oferă multe avantaje și este mult mai benefică pentru sănătatea noastră. În primul rând nu vom avea de-a face cu instalații vizibile și incomode, care ocupă spațiu și sunt inestetice. În al doilea rând vom beneficia de costuri mai reduse pentru energie, căci încălzirea prin pardoseală folosește o putere termică mult mai mică pentru a oferi confortul termic ideal. Nu în ultimul rând, vom avea parte de confort termic mult îmbunătățit, căldura ajungând întâi la nivelul picioarelor.

 
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙