Despre noi

Compania Izopick doreste sa ofere solutii complete si eficiente pentru incalzirea in pardoseala. Suntem producatori avizati al placii cu nuturi si distribuitori autorizati a unei game variate de produse importate din Italia, pentru incalzirea in pardoseala.

Incalzirea in pardoseala este o solutie practica si eficienta pentru a obtine un confort termic optim in locuinta. Aceasta reprezinta un sistem format din tevi cu apa calda montate la nivelului podelei, deasupra sapei, fiind apoi acoperit cu pardoseala.

Un sistem de incalzire in pardoseala poate inlocui caloriferele si, in plus, asigura incalzirea uniforma a locuintei. Caldura se propaga astfel de jos in sus, prin radiere, in timp ce caloriferele produc caldura prin convectie.

Incalzirea in pardoseala prezinta numeroase avantaje printre care: Ca sa acopere cat mai mult din suprafata unei camere, trebuie trasate tevi cu apa sub forma de covor incalzitor. Acest ansamblu este conectat apoi la o centrala termica.
Un sistem complet de incalzire in pardoseala este format din circuitul de incalzire (pe apa sau electric), centrala termica (pe gaz, lemne sau electrica) si kitul de incalzire in pardoseala. Mai poate fi montat si un sistem de automatizare a incalzirii in pardoseala, care permite o gestionare mai usoara a temperaturii.

Unde poate fi montat sistemul de incalzire in pardoseala
Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi montate in orice spatiu, atat intr-o locuinta veche pe care planuiesti sa o renovezi, cat si in locuintele noi sau spatii de birouri. Aceasta poate fi montata sub diferite tipuri de materiale, cum ar fi parchetul laminat, gresia, marmura, betonul sau piatra si nu afecteaza podeaua in timp.

Fie ca ai inceput o lucrare de constructie, fie una de reabilitare, daca ai nevoie de indrumari, nu ezita sa ne contactezi  pentru sprijin de specialitate.

Iti putem de asemenea recomanda firme colaboratoare de montaj pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server... Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙